Zonnevlecht Opleidingen Online - Hypnotherapie

Hypnotherapeuten online | Zonnevlecht Opleidingen

Kennis met jou delen is onze passie

Bekijk het aanbod

Speciaal voor de hypnotherapeut

Ook als hypnotherapeut is het belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen, nieuwe kennis en inzichten te vergaren.

De online thuiscursussen voor hypnotherapeuten zijn geschreven door ervaringsdeskundige en professionals in het vakgebied waarin ze lesgeven en werkzaam zijn.

Onze online cursussen voor hypnotherapeuten zijn interessant die therapeut die zich op HBO-niveau verder wil verdiepen in een thema dat betrekking heeft op de complementaire zorg. Doordat je bij een de cursussen van Zonnevlecht Online gerichte, specifieke, vakkennis opdoet kan je deze kennis ook direct implementeren in je praktijk. Daarnaast zijn de cursussen ook zeer geschikt voor je persoonlijke ontwikkeling.

Mocht je vragen hebben over de masterclasses van Zonnevlecht Opleidingen stel ze gerust.

Hypnotherapie

Door mezelf te verrijken met kennis leer ik mezelf ook steeds beter kennen, een must voor iedere therapeut. Hoe wil je anders de ander helpen als je jezelf niet (goed) kent.

In gesprekken met hypnotherapeuten luister ik goed naar wat de behoefte is aan aanvullende opleidingen, cursussen en masterclasses. Al deze kennis, en essentiële, informatie heeft ervoor gezorgd dat ik een complete opleiding aanbied bij Zonnevlecht Opleidingen met daarnaast verschillende bij- en nascholingen voor de gediplomeerde hypnotherapeut. 

Online cursus 

Door te kiezen voor de trainingen, cursussen en masterclasses van Zonnevlecht Opleidingen Online ga je jezelf nog beter leren kennen en ontdekken. Op deze manier krijg je steeds meer ervaring, kennis en zelfvertrouwen in het begeleiden van jouw cliënten. 

Heb je vragen, of wil je overleggen of de cursus of opleiding aansluit bij jouw vraag, neem dan contact met mij op.

Met een cursus of bijscholing van Zonnevlecht Opleidingen heb je de extra tools in je toolbox om de juiste professionele hulp bieden.

De betekenis van ziek zijn

EFT Tapping Techniek

Mindfulness

Stress Release

Zelfhypnose

Thuiscursus Mediteren

Pauline Trum Zonnevlecht Opleidingen Online

Thuiscursus Hypnobirthing