Zonnevlecht Opleidingen Online - Zonnevlecht Opleidingen Online - Holistisch Energetisch

Holistisch Energetisch online | Zonnevlecht Opleidingen

Kennis delen is onze passie

Bekijk het aanbod
Zonnevlecht Opleidingen Online - Holistisch Energetisch

Holistisch Energetisch

Holistisch betekent heel, of compleet. Een holistische massage betekent dan ook “een complete massage”. Daarmee wordt bedoeld dat lichaam, geest en ziel één geheel zijn.

De mens wordt als geheel gezien. Dit gezegd hebbende betekent het voor mij dat iedere behandeling een holistische behandeling is. Het een kan niet gezien worden zonder het ander. 

Energetische Massage

Massage (aanraken) is een van de meest subtiele kunsten in lichaamswerk. Het is niet alleen een kwestie van kennis, het is zeker ook de kennis van liefdevolle aanraking.

De masseur speelt hier een essentiële rol in. Massage is nodig in onze wereld. Aanraking is een van de eerste levensbehoeften. Zoals een moeder haar kind liefdevol verzorgt, aanraakt en masseert, zo zullen de masseurs en massagetherapeuten hun cliënten dienen te behandelen.

Holistische benadering

Aanraking is een vergeten taal aan het worden. We zijn bijna onhandig in onze aanrakingen, omdat het woord aanraking beschadigd is, het heeft een andere kleur gekregen.

Tijdens de massage is je hele ziel is aanwezig in het NU. De aanraking komt vanuit je ziel, het ontspant de diepste lagen van het lichaam van je cliënt. 

Masseer met heel je hart om zo het hart van de ander te kunnen raken.

Bach bloesem therapie

Chakra massage

Chakra voetmassage

Edelsteen Massage

Energetische Hoofdmassage

Ho'oponopono

Massage en HSP

Mindfulness

Moxa Therapie

Mediteren

Quantum Touch

€ 150,-
€ 119,-

Holistisch pakket

  • Energetische hoofdmassage
  • Chakra massage
  • Quantum Touch Therapie
arrow_drop_up arrow_drop_down