Lomi Lomi  is geen techniek
17 april 2021 
1 min. leestijd

Lomi Lomi is geen techniek

Lomi Lomi is GEEN techniek, it’s a way of life.

The Power of Presence

De kracht van Lomi Lomi is volledig afhankelijk van de kracht en de aanwezigheid van de Lomi behandelaar.

Door je volledig over te geven aan het NU tijdens je Lomi Lomi behandeling, geef je jouw cliënt het ultieme massage kado. Een persoonlijke kado vol liefde, aandacht, energie en aanwezigheid. En wat nog belangrijker is, door 100% in het NU te zijn sta je volledig in verbinding met de Goddelijke helende energie, je Mana, of de Aumakua (hoe je het zelf ook graag noemt).

Gedachten uit het verleden en gedachten over de toekomst blokkeren je staat van zijn in het NU waardoor jouw kanaal niet geopend is, maar geblokkeerd. Door deze blokkade ben je niet meer in staat om “dat wat is” te ervaren. Door jezelf niet volledig op te stellen ben je niet in staat om de shift op te merken in het lichaam van jouw cliënt.

Ride the perfect Lomi wave – join the power of presence.

Door jezelf volledig open te stellen voor jouw cliënt bied je jouw cliënt 100% acceptatie, aandacht en aanwezigheid. In jouw armen ervaart jouw cliënt volwaardige liefde en Aloha. Het mooiste kado wat je kunt bieden.

Liefde, Aloha, jouw aanwezigheid in het NU en acceptatie creëren veiligheid.

Het is die veilheid die voor een transformatie kan zorgen.

Duik bij de volgende Lomi behandeling volledig in het NU. Laat de aanwezigheid van het NU jouw poorten openen naar 100% vertrouwen Je wordt begeleid door jouw Aumakua. Luister!

Feel the power of Lomi Lomi.

Mahalo, Pauline
Zonnevlecht Opleidingen

Ben je benieuwd naar onze online Lomi Lomi cursus?

Over de schrijver