Voetmassage pakket met korting

Online voetmassage pakket

Het voetmassage pakket bestaat uit de volgende thuiscursussen:

  • Thuiscursus Chinese voetmassage
  • Thuiscursus Chakra voetmassage
  • Thuiscursus Voetmassage en ADHD
Bekijk de inhoud van het pakket

Thuiscursus 1

Chinese voetmassage

In de thuiscursus Chinese voetmassage leer je een volledige voetmassage te geven van ongeveer 1 uur.

Een Chinese voetmassage brengt het lichaam in balans. Door de voeten en onderbenen uitgebreid te masseren, met uw handen en de Chinese voetmassage stick, stimuleert u het lichaam om afvalstoffen af te voeren en de genezing van het lichaam te bevorderen. Er is speciale aandacht voor de reflexpunten op de meridianen op de voeten.

Tijdens de massage met de voetmassage stick wordt de doorbloeding en lymfatische stelsel geactiveerd, waardoor afvalstoffen makkelijker worden afgevoerd en blokkades worden opgeheven. Een Chinese voetmassage werkt ontspannend en reinigend voor lichaam en geest.

Een Chinese voetmassage behandeling is uitstekend te combineren met iedere andere massagevormen en massagebehandelingen.

Thuiscursus 2

Chakra voetmassage

De chakra voetmassage is een Holistische massage waarin de verbindingen tussen de verschillende lichaamsniveaus (mentaal, sociaal, fysiek, emotioneel, spiritueel e.d.) hersteld worden via een massage van de voeten.

Het woord chakra komt uit het Sanskriet (ook wel Oudindisch genoemd) en betekent wiel of schijf. Een chakra wordt vaak beschreven als een energiebol of draaiende schijf die door het lichaam straalt, maar een chakra is veel meer dan dat! Een energiebol of schijf kunnen de meeste mensen niet zien, maar de chakra’s zijn wel degelijk logisch en "aards" te benaderen.

De werking van elk chakra is specifiek en een belangrijk onderdeel van het hele systeem. Een chakra kan geblokkeerd of verstoord raken door bijvoorbeeld een slechte ervaring of een trauma. Dit vertaalt zich als onbalans of fysieke en/of geestelijke pijn.

Een chakra kan te open of te gesloten raken. Een verstoring in een bepaalde chakra heeft altijd consequenties voor het hele chakrasysteem – en dus ook voor je welzijn -, omdat alle chakra’s met elkaar in verbinding staan.

In deze cursus worden de chakra’s helder en praktisch benaderd en uitgelegd. Ze worden gekoppeld aan de zones op de voeten, en gekoppeld aan het leven van alle dag. Hierdoor worden chakra’s heel begrijpelijk en daardoor toepasbaar in ons dagelijks leven.

Je leert tijdens de thuiscursus chakra voetmassage om iedere chakra apart te behandelen, maar ook om de massage als een volledige chakra voetmassage te kunnen geven.

Thuiscursus 3

Voetmassage en ADHD

In de cursus Voetmassage en ADHD gaan wij uitgebreid in op de achtergronden, oorzaken en reacties van kinderen en volwassenen met ADHD.

Iedereen heeft wel gehoord van ADHD (Attention Deficit Hyperactivity Disorder) maar wat is het nu precies? Hoe ontstaat het en hoe kunnen wij als voetreflex masseur een positieve rol spelen in de behandeling en begeleiding van kinderen en (jong) volwassenen met ADHD.

Daarnaast leer je de voetmassage technieken die de symptomen van ADHD kunnen verminderen en voor rust en ontspanning zorgen.

De voetmassage technieken sporen de blokkades in het lichaam op waardoor het lichaam ontspant en ontgift. Het geeft een gevoel van rust en de stress vermindert. Een voetmassage kan een positieve invloed hebben op de samenwerking van beide hersenhelften.

Het effect van een voetmassage behandeling bij ADHD klachten:

  • Het zorgt voor rust en ontspanning.
  • Ontgiften van het lichaam.
  • Het heeft een positieve invloed op het functioneren van de hersenen

Deze 3 thuiscursussen zitten in het Voetmassage pakket

€ 143,-
€ 99,-

Voetmassage pakket

Inclusief:

  • Chinese voetmassage
  • Chakra voetmassage
  • Voetmassage en ADHD
  • Met korting € 99,--

Pakket details

Zonnevlecht Opleidingen Online icon

Soort studie

Thuiscursus
Zonnevlecht Opleidingen Online icon

Investering

99 euro (vrij van btw)
Zonnevlecht Opleidingen Online icon

Niveau

MBO/MBO+
Zonnevlecht Opleidingen Online icon

Accreditatie

Chinese voetmassage: n.v.t.

Voetmassage en ADHD KTNO ID nummer: K8630

Chakra voetmassage: n.v.t.

Zonnevlecht Opleidingen Online icon

Thuisstudie uren

Gemiddeld 12 uur per cursus
Zonnevlecht Opleidingen Online icon

Praktijkdagen

Niet van toepassing
Zonnevlecht Opleidingen Online icon

Vooropleiding

Massagetherapeut
Masseur
Sportmasseur
Schoonheidsspecialiste

Zonnevlecht Opleidingen Online icon

Certificaat

Na afronden cursus is het mogelijk om kosteloos een certificaat van deelname aan te vragen
Zonnevlecht Opleidingen Online icon

Diploma

Niet van toepassing

Voetmassage pakket