Zonnevlecht Opleidingen Online - Zonnevlecht Opleidingen Online - Holistisch Energetisch

Holistisch Energetisch online | Zonnevlecht Opleidingen

Bekijk het aanbod
Zonnevlecht Opleidingen Online - Holistisch Energetisch

Holistisch Energetisch

Holistisch betekent heel, of compleet. Een holistische massage betekent dan ook “een complete massage”. Daarmee wordt bedoeld dat lichaam, geest en ziel één geheel zijn.

De mens wordt als geheel gezien. Dit gezegd hebbende betekent het voor mij dat iedere behandeling een holistische behandeling is. Het een kan niet gezien worden zonder het ander. 

Energetische Massage

Massage (aanraken) is een van de meest subtiele kunsten in lichaamswerk. Het is niet alleen een kwestie van kennis, het is zeker ook de kennis van liefdevolle aanraking.

De masseur speelt hier een essentiële rol in. Massage is nodig in onze wereld. Aanraking is een van de eerste levensbehoeften. Zoals een moeder haar kind liefdevol verzorgt, aanraakt en masseert, zo zullen de masseurs en massagetherapeuten hun cliënten dienen te behandelen.

Holistische benadering

Aanraking is een vergeten taal aan het worden. We zijn bijna onhandig in onze aanrakingen, omdat het woord aanraking beschadigd is, het heeft een andere kleur gekregen.

Tijdens de massage is je hele ziel is aanwezig in het NU. De aanraking komt vanuit je ziel, het ontspant de diepste lagen van het lichaam van je cliënt. 

Masseer met heel je hart om zo het hart van de ander te kunnen raken.

Chakra voetmassage

Ho'oponopono

€ 150,-
€ 119,-

Holistisch pakket

  • Energetische hoofdmassage
  • Chakra massage
  • Healing Touch Therapie